--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

Διάφορα

Αυτές τις μέρες ακούω ραδιόφωνο, επειδή την περισσότερη ώρα οδηγώ. Είναι γεγονός ότι η θεματολογία των εκπομπών αυτές τις μέρες περιορίζεται σε δύο μεγάλες ενότητες. Την πολιτική (και την οικονομία) και τα αθλητικά.

Έλεος με το ποδόσφαιρο! Δαμέ χαννόμαστε σαν χώρα και η έννοια μας είναι οι μεταγραφές τις κάθε ομάδας. Είναι άξιο απορίας πώς ένα άθλημα γίνεται ψύχωση και καταλαμβάνει την πρώτη θέση στις προτεραιότητες των περισσοτέρων!

Ο αρχιεπίσκοπος εμίλησε για "σσιέρι μπούγκα" που λένε και στο χωριό μου! Έχω του αδυναμία ναι, αλλά ο μάστρος εννοεί τζαι για την εκκλησία; Το χειρότερο που μπορούν να κάμουν τωρά είναι να αυξήσουν το ΦΠΑ τζαι άλλες μαλακίες που θα μετακυλήσουν το κόστος στον απλό λαό!

Εγώ θα εισηγούμουν όλοι αυτοί οι κρατούντες (όχι άτομα, αλλά οργανισμοί) όπως η εκκλησία, οι τράπεζες, η ΑΤΗΚ.. να κάμουν κοινωφελής προσφορές, όπως η ανέγερση ενός πάρκου με φωτοβολταϊκά - λέμε τωρά, για να βοηθήσουν και στο ενεργειακό πρόβλημα. Κάτι πιο άμεσο, θα μπορούσαν να επιχορηγήσουν το πετρέλαιο που χρησιμοποιά ο κόσμος για τις γεννήτριες. Επειδή κάποιοι εφάνηκαν ανεπαρκής πρέπει ντε και καλά να την πληρώσει ο κόσμος που έχει μια δουλειά για να ζήσει;

Ο Σεπτέμβρης θα είναι πολύ δύσκολος. Θα αρχίσουν και τα σχολεία, θα επανέλθει η βιομηχανία (έκλεισε για τον Αύγουστο) και τα περιθώρια θα στενεύουν. Μακάρι να διαψευστώ και να χωρεί και άλλα πράματα κάτω από το χαλί.. βάλε βάλε όμως κάτω που τζίνο το χαλί, που εννά πάει; Κάποτε πρέπει να αναληφθούν και κάποιες ευθύνες, από όλους μας.

Τώρα που γυρίζω την Κύπρο, βλέπω πολλούς που κλείνουν επιχειρήσεις, καταστήματα... είναι ασύμφορο για πολλούς πλέον να συντηρούν έστω και μια μικρή επιχείρηση.

Άσχετο, αλλά προσπαθώ και από τα κτες να ξεφορτωθώ ένα ιό που δεν σε αφήνει να μπεις στο facebook. Απορώ δηλαδή τούτοι οι μιτσιοί πού νεκατώνουν τζιαι κατεβάζουν ιούς και worms! Τζαι μετά τραβούμε εμείς που "καταλάβουμε που κομπιούτερς". Εννά της πω format τζαι κανεί της μιτσιάς αν δεν σαστεί σήμερα. Εν θα σπάσω!

Ίσhαλα να κερδίσω το τζόκερ; Θα πάω καραϊβική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου