--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

Υπενθυμίσεις


Σε τούτο το παράλογο κόσμο που αρνείται να ακολουθήσει τη δική μου λογική, για να επιβιώσω πρέπει μέσα μέσα να υπενθυμίζω στον εαυτό μου κάποια πράγματα, έτσι ώστε να διατηρήσω α μη τι άλλο τα λογικά μου (όπως εγώ τα αντιλαμβάνομαι!) .1. Αν η δουλειά σου διαρκεί πάνω από 6 ώρες την ημέρα, πρέπει να την αγαπάς διαφορετικά να την αλλάξεις.
2. Αυτό που σου δίνει αξία δεν είναι τα λεφτά που έχεις στην τσέπη σου αλλά οι αρετές που έχεις στην ψυχή σου.
3.Δεν είναι λογικό να ζεις στη ζωή σου βασισμένος σε πρότυπα που δεν εγκρίνεις ή/και δεν σε κάνουν ευτυχισμένο, απλά και μόνο για να γίνεσαι αποδεκτός από ανθρώπους που δεν συμπαθείς ιδιαίτερα.
4. Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις κάτι που θέλεις
5. Είναι παράλογο να σπαταλάς τη ζωή σου κάνοντας πράγματα που δεν σου αρέσουν για να αποκτήσεις λεφτά για να κάνεις αυτά που θέλεις μετά που θα είναι αργά
6. Το πιο παράλογο είναι να προσπαθείς να ζήσεις με παραπάνω λεφτά από όσα βγάζεις
7. Το πότε θα παντρευτείς δεν είναι κάτι που μπορείς να προσδιορίσεις πριν καν γνωρίσεις αυτόν ή αυτήν που θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του ή της.
8. Δεν μπορείς να αποφασίσεις πώς θα ζήσεις  τη ζωή σου βασισμένος στην υπόθεση ότι αύριο θα είσαι το ίδιο άτομο με αυτό που ήσουν κτές, ή ακόμα και σήμερα.
9. Αν θες να είσαι πάντα ευτυχισμένος, τότε να είσαι απόλυτος. Να ξέρεις όμως ότι παίρνεις ένα μεγάλο ρίσκο μια μέρα να δεις την άλλη όψη του νομίσματος και να καταργήσεις σε μια στιγμή όλη την ευτυχία που ένιωσες μέχρι τότε.
10. Πάντα να αμφισβητείς τον εαυτό σου, ποτέ μην το παραδέχεσαι μεγαλοφώνως.
11. Ο μόνος που πραγματικά νοιάζεται για σένα και θα σε στηρίζει πάντα είσαι ο εαυτός σου, γι 'αυτό ιδίως τις δύσκολες στιγμές μην τον εγκαταλείπεις
12. Δικαιούσε να γενικεύεις και να κατηγοριοποιείς τους ανθρώπους. Κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη, αποφεύγεις πολλά λάθη και εξοικονομείς χρόνο και αισθήματα. 
13. Όταν ένας άνθρωπος, ενώ υπό κανονικές συνθήκες θα έμπαινε σε μια κατηγορία που δεν θα ασχολήσουν μαζί του, σου προκαλεί ενδιαφέρον μην τον αγνοήσεις! Σημαίνει ότι είσαι κοντά στο να ανακαλύψεις κάτι καινούριο για τον εαυτό σου.
14. Δεν πρόκειται ένας άντρας να ενδιαφερθεί ερωτικά για σένα επειδή είσαι ενδιαφέρουσα ως άτομο ενώ δεν σε βρίσκει ελκυστική ευθύς εξ' αρχής. Το "θα τον κερδίσω με τον χρόνο" δεν πιάνει για τις γυναίκες.
15. Ένας άντρας μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον μιας γυναίκας  με την προσωπικότητά του έστω και αν δεν έχει το παρουσιαστικό.
16. Ωραία ρούχα είναι αυτά που σου πάνε
17. Να παραδέχεσαι τα λάθη σου, σε βοηθά να γίνεσαι καλύτερος και δυνατότερος.
18. Μην αποφασίζεις ότι κάποιος/κάποια δεν θα ενδιαφερθεί για σένα πριν βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση, βασιζόμενος πάνω στις δικές σου ανασφάλειες.
19. Να δέχεσαι τα κομπλιμέντα με χαμόγελο, μην τα παίρνεις όμως τοις μετρητοίς.
20. Θα ξέρεις ότι είσαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη όταν θα μπορείς να ξαπλώνεις στην αγκαλιά του με τα μάτια κλειστά, χαμογελώντας και χωρίς να νιώθεις την ανάγκη να σπάσεις τη σιωπή με λέξεις.
21. Τίποτα δεν κρατά για πάντα, αλλά δεν ξέρεις πότε το δικό σου "για πάντα" τελειώνει. Ζήσε την κάθε στιγμή στην κλίμακα που της αξίζει.
22. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθεις εντελώς μόνος, δεν είσαι ο μόνος :)


22+1.

Μην γίνεις κομπάρσος στο έργο της ζωής σου..
2 σχόλια: