--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Διάφορα πράγματα

Η σημερινή μέρα είχε πολλά  highlights!

Εχιόνισε στη Λευκωσία! (εν το είδα, άκουσα το). Τέτοια ακραία για την περιοχή καιρικά φαινόμενα μπορεί να οφείλονται σε διάφορους λόγους, αλλά είναι πιο "μαγικό" να πιστεύεις ότι φταίει το ότι μπήκε ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, και πιο "μυστήριο"/"ενδιαφέρον" να πιστεύεις ότι φταίει το HAARP! Όπως και να 'χει, είναι ωραίο θέαμα :).

Σήμερα ήταν και οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα καταστήματα της Α.Η.Κ. Η αλήθεια είναι ότι επροσπαθούσα να έβρω τις σελίδες στο facebook, να δω τι φάση είναι και δεν τις έβρισκα πριν ανακοινωθούν σε διάφορες ιστοσελίδες. Ο λόγος είναι επειδή ο τίτλος τους είναι στα αγγλικά!.. και ο λόγος είναι επειδή οι περισσότεροι είναι αγγλόφωνοι! Οι διαμαρτυρίες δεν είχαν αρκετό κόσμο λένε. Εγώ δεν πήγα. Ίσως θα ήταν καλά να πήγαινα. Η εμμονή με τα δικά μου "προβλήματα" και στόχους δεν μου άφησαν και πολλά περιθώρια να το σκεφτώ να πάω. Εννά γράψω παραπάνω σε άλλη ανάρτηση για το θέμα γιατί προβληματίζει με.

Ανακοίνωσε και η Λαϊκή τις ζημιές της. 3,3 δις γράφει το sigmalive. Πανικός! Υπάρχει ακόμα ανοικτό το ενδεχόμενο το κράτος να στηρίξει τις τράπεζες!!  Μπράβο, έτσι... λεφτά το κράτος δεν έχει, και θα στηρίξει τις τράπεζες που μπορούν με μελετημένες κινήσεις να αποφύγουν οποιαδήποτε χρεοκοπία! Ας μην ξεχνάμε ότι οι τράπεζες έχουν και αρκετή ακίνητη περιουσία. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σσιαμαλίζουμε (χαϊδεύουμε) τζίνους που θα έπρεπε πρώτοι να μεριμνήσουν και να αναλάβουν πρωτοβουλίες και ευθύνες για αποφυγή της δυσμενούς κατάστασης στην οποία βρεθήκαμε! Αν μη τι άλλο, έστω και αν δεν κατάφεραν να την αποφύγουν, ας την διορθώσουν! Αλλά πανικοβαλλόμαστε γιατί σκεφτόμαστε τις συνέπειες μιας χρεοκοπίας.Το πιο όμορφο όμως απ' όλα είναι ο Άρης (ο πλανήτης ντε!). Τον τελευταίο καιρό ανατέλλει σε φυσιολογικές ώρες. Τώρα βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τον ορίζοντα και είναι πανέμορφος! Φαίνεται πιο κόκκινος από ποτέ! (μάλλον επειδή ακόμα είναι χαμηλά, ή λόγω και της ατμόσφαιρας/του καιρού). Σε κάποια φάση θα αγοράσω ειδικό εξοπλισμό να μπορώ να βγάζω καλές φωτογραφίες του νυκτερινού ουρανού, να μπορώ να μοιράζομαι και την εμπειρία! :)


9 σχόλια:

 1. Αστρονομικές φωτογραφίες WANT!!

  Το κράτος ΠΡΕΠΕΙ να στηρίξει τις τράπεζες. Πώς αλλιώς εννα φτάσουμεν τα χάλια της Ελλάδας;;

  Ναι, εχιόνισε και στη Λευκωσία, αλλά και στο Λυθροδόντα. Έρχονται φωτογραφίες!

  Υ.Γ.: Να προτείνω να ενεργοποιηθούν οι followers; :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ωωω... καλωσήρθες από τα μέρη μας. :)
  Σε αναμονή για τις φωτογραφίες με τη χιονισμένη Λευκωσία και Λυθροθόντα!

  Για τις αστρονομικές φωτογραφίες θα πρέπει να περάσει αρκετός καιρός για να πιάσω τον κατάλληλο εξοπλισμο (είναι στο to-do list όμως).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμ.. κάτω δεξιά.. βοηθά σε; (για τους bloggers (του blogger εννοώ) πάνω αριστερά).

   Διαγραφή
  2. Πάνω αριστερά εν βλέπω κάτι..

   Διαγραφή
  3. πάνω πάνω πάνω (πιο πάνω και από τον τίτλο).. δεν γράφει Follow ή Παρακολούθηση;

   Διαγραφή
  4. Είμαι τυφλός! Εσυνήθισα χωρίς τη navbar τζιαι αγνοώ την! Ευχαριστώ :)

   Διαγραφή