--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Ο αγώνας και η τέως

Εκτές έκατσα να δω τον αγώνα. Όχι, δεν συνηθίζω να βλέπω ποδόσφαιρο. Πρώτη φορά είδα ποδόσφαιρο στο Euro 2004. Τον ημιτελικό και τον τελικό, που συμμετείχε η Ελλάδα. Μετά είδα την Ανόρθωση που έπαιζε στα πλαίσια του CL.

Άντεξα να δω μόνο το πρώτο ημίχρονο χωρίς ζάππινγκ. Στο διάλειμμα έπιασα το τηλεχειριστήριο και κατέληξα να βλέπω την κ. Αντωνιάδου, να δίνει συνέντευξη στην κ. Κενεβέζου. Μην φανταστείς, η πρώην υπουργός δεν είχε διάθεση για διάλογο, περισσότερο μονολογούσε και απαντούσε μόνο σε αυτά που ήθελε.

Ήταν προσεκτική να μην πει πολλά πράγματα. Είπε κάτι πολύ ενδιαφέρον πάντως (ανάμεσα σε άλλα). Είπε ότι όταν ήταν στο εξωτερικό (πρόσφατα), η Noble ζήτησε να κάνει κάνει έρευνες κοντά (σχετικά) στην ακτή για να μελετήσει τη δημιουργία των αγωγών που θα μετέφεραν το φυσικό αέριο από το τερματικό στο Βασιλικό. Η (τότε) υπουργός είχε δώσει άδεια στην Noble, αλλά όταν έφθασε η ομάδα της εταιρείας (και ενώ η τότε υπουργός απουσίαζε στο εξωτερικό) τους αρνήθηκαν να μεταβούν στο χώρο που ήθελαν.

Είναι πολύ σοβαρή καταγγελία αυτή, δεν ξέρω κατά πόσο η η τέως υπουργός έχει αποδείξεις. Από όλη αυτή την ιστορία τείνω να πιστέψω την κ. Αντωνιάδου. Ότι δηλαδή ουδέποτε έδωσε παραίτηση. Απλά την ήθελαν έξω από το παιχνίδι. Μπορεί να διαφωνώ με τις θέσεις του κόμματός της, άρα και με την ίδια, ιδίως στο κυπριακό - αλλά μου φάνηκε ότι ήθελε να δουλέψει, να προσφέρει, αλλά η παρουσία της τους(;;;) χαλούσε τα σχέδια.

Ανάφερθηκε πολλές φορές στον υπερ-υπουργό, πάντα με χαμόγελο (ειρωνίας μάλλον).

Αναφέρθηκε επίσης και το θέμα της γυναικείας παρουσίας στην πολιτική σκηνή της Κύπρου. Αυτό που δεν καταλαβαίνει όμως η κ. Αντωνιάδου είναι ότι δεν είναι η γυναικεία της φύση που την έφερε σε αυτή τη θέση, αλλά (πιστεύω) η μη-υποταγή της σε αυτούς που κάνουν κουμάντο! (και όποιος κατάλαβε κατάλαβε).

Όταν ξαναγύρισα το κανάλι στο Σίγμα, η Ρεάλ προηγείτο με 2 γκολ. Τελικά επήε στο 0-3 το αποτέλεσμα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολλά αγχωτικό πάντως, δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουν και παρακολουθούν ποδόσφαιρο οι άλλοι :-|.


1 σχόλιο:

  1. όταν ήμουν μικρή νόμιζα ότι ο στόχος του ποδοσφαίρου ήταν να βουρούν τη μάππα τζαι όποιος τη πιάσει. μεγαλώνοντας ανακάλυψα ότι στόχος ήταν να βάζουν γκολ. οι γνώσεις μου εμείναν τζιαμέ :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή