--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Νεκατωμένα

[ακολουθεί μουρμούρα - διαβάστε με δικό σας ρίσκο...]

Ψες είδα ένα από τα πιο παράξενα όνειρα. (και βλέπω συχνά πολλά παράξενα όνειρα).

Ήμουν στις κερκίδες ενός γηπέδου με κάτι άλλες κοπέλες. Θα δίναμε προεισαγωγικές (πάλε - ναι, αγχώθηκα τούτες τις μέρες). Η συγκεκριμένη εξέταση ήταν μόνο για κοπέλες και έτσι τα αγόρια έπαιζαν στο γήπεδο.

Προφανώς εγώ είχα αγόρι και πλησίασε στις κερκίδες για να συνεννοηθούμε πότε θα βρεθούμε. Του είπα να μην ανησυχεί, θα έρθω να τον βρω όταν τελειώσει η εξέταση, και να πάει να συνεχίσει το παιχνίδι του. Καθώς απομακρυνόταν, του είπα να προσέξει να μην πατήσει ένα τεράστιο πράσινο μαρτούι που βρισκόταν σε πολύ λίγη απόσταση μακρυά από αυτόν. Κοιτούσαμε το μαρτούι με προσοχή όπου σε κάποια στιγμή το δέρμα του μαζεύτηκε και ξεπήδησε από μέσα ένα πουλάκι, το οποίο πέταξε μακριά. Πίσω έμεινε το δέρμα.

Οι κοπέλες επειδή ήμασταν επιστήμονες, θελήσαμε να πιάσουμε το δέρμα αυτό και να το μελετήσουμε., Πρώτα το βάλαμε σε μια σακούλα του ζορπά - χωρίς να το αγγίξουμε, αλλά δεν φαινόταν το περιεχόμενο. Έτσι αποφασίσαμε να το βάλουμε σε διαφανή σακούλα. Όταν το έπιασα (έβαλα το χέρι μου μέσα στη σακούλα, το έπιασα και μετά γύριασα τη σακούλα για να βρεθεί αυτό μέσα στη σακούλα) ένιωσα κάποιο κάψιμο.

Στη μελέτη που κάναμε καταλήξαμε στο συμπέρασμα: Γιατί να αγοράζεις ρούχα, ενώ μπορείς να τα τυπώσεις;

Κοίταξα στους ονειροκρίτες.

Το σκουλίκι με το πουλί έχουν αντίθετα νοήματα. Υποθέτω ότι με απασχολεί (ξέρω ότι με απασχολεί) το αν θα συνεχίσω  να δίνω σημασία σε κάτι (κάποιον). Σήμερα έκλεισα το τηλέφωνό μου από το πρωί και  αποφάσισα να κόψω λίγο την επικοινωνία. Όταν το άνοιξα ψιλοπειράκτηκα που δεν είχα αναπάντητη. Το να διαχειριστείς τη γυναικεία ψυχολογία είναι κάτι πολύ δύσκολο. Μερικές φορές νιώθω ότι δεν θα τα καταφέρω. Δεν εκπαιδεύτηκα σωστά πάντως.

Άσε που αυτή την εβδομάδα δυο άτομα μου διευκρίνησαν ότι δεν θέλουν να με ρίξουν στο κρεβάτι... χωρίς να έχω υπονοήσει κάτι σχετικό. Όταν του ενός του είπα ότι δεν είχα έτσι εντύπωση, μου απάντησε  "κακώς". Κάποτε τα έβρισκα χαριτωμένα αυτά, αλλά τώρα δεν με συγκινούν - ιδίως όταν προέρχονται από άτομα που δεν μου προκαλούν ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά πολλές φορές με εκνευρίζουν με την πλάνη στην οποία ζουν! (που εννά σου πω πάρ' με στο κρεβάτι, πε μου όχι).

Χτες δεν ήταν καλή η μέρα - ξύπνησα ανάποδα, έπρεπε να πάω σε πολλούς τόπους (για θελήματα), δεν έγινε η δουλειά μου επειδή κάποιοι άλλοι δεν ξέρουν να συμπληρώνουν αιτήσεις, έφαα πολλύ ήλιο και έδωσα και αρκετά λεφτά (χαλάλι του μωρού - το αυτοκίνητο μου). Νομίζω πέρασα μια μικρή κρίση πανικού. Αλλά σήμερα βλέπω τα πράγματα πιο καθαρά. Πάω σωστά, απλά πρέπει να επιταχύνω λίγο τους ρυθμούς μου.

Απόψε θα πάω σε γάμο. Πόσο βαριέμαι, πραγματικά. Και θέλω να κάνω και το επόμενο μέρος του μαθήματος στα προγραμματιστικά! Τελευταία αρχισε να κτίζεται ένα σπίτι στη γειτονιά, και έχουμε πολλή ηχορύπανση που το καθιστά αδύνατο να ηχογραφήσω τίποτε.

Επαραπονέθηκα / μουρμούρησα και σήμερα.

2 σχόλια:

 1. σίγουρα πρέπει να μιλούσες με κρυπτογκέυ, ή με άτομα που παίρνουν ισχυρές δόσεις ψυχοφαρμάκων.
  εγώ θα πάω ψαροταβερν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλή διασκέδαση, γκόου ήζι με το φαΐ :).

   Διαγραφή