--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Το σκουφάκι

Όσο περνούν οι μέρες τόσοι περισσότεροι άντρες (στην Ελλάδα) επικοινωνούν με το κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων - σχετικά με την ιστορία με τις ιερόδουλες που ήταν οροθετικές.

Είναι σοκαριστικό το πόσο σοκαρισμένοι φαίνεται να είναι όλοι με το πόσοι έχουν κάνει σεξ με ιερόδουλες. Ας πούμε, τι νομίζαν μέχρι τώρα; [στην Κύπρο δεν περιμένω να είναι διαφορετικά τα πράγματα].

Αυτοί όλοι που το έκαναν χωρίς προφυλακτικό απλά επιβεβαίωσαν τη θεωρία μου ότι οι περισσότεροι άντρες συμπεριφέρονται σαν μικρά παιδιά, που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το σωστό από το λάθος.

Είναι γεγονός, και δεν δέχομαι να διαφωνήσει κανένας σε αυτό, ότι οι περισσότεροι άντρες δεν αντιλαμβάνονται τη χρησιμότητα των προφυλακτικών. Νομίζουν ότι είναι απλά για να μη μείνει έγκυος η κοπέλα (και πιστεύουν ότι μπορούν να το ελέγξουν αυτό με τον "πατροπαράδοτο τρόπο"). Επίσης, πιστεύουν ότι με το να κάνουν σεξ μόνο με κοπέλες που είναι σε σχέση, οι οποίες δεν είχαν πολλές σεξουαλικές εμπειρίες είναι αρκετό για να μην γίνει καμιά στραβή.

Αν η κοπέλα δεκτεί να κάμει σεξ μαζί σου χωρίς προφυλακτικό, γιατί πιστεύεις ότι με τον άλλο (έστω ότι ήταν ένας ο πρώην) δεν δέκτηκε; Και μετά, ο πρώην πόσο πρόσεχε γενικώς πριν γνωρίσει την νυν σου; Ψιλά γράμματα όμως για αυτόν που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να περάσει καλά εκείνη τη στιγμή. [μαλάκες].

Πιστεύω ότι ο αγοραίος έρωτας είναι κάτι φυσιολογικό. Αγοράζεις υπηρεσίες. Πρέπει όμως να γίνεται σωστά και νόμιμα - έτσι ώστε να υπάρχουν όλοι οι απαραίτητοι ελέγχοι. Εγώ δεν θα κατακρίνω κάποιο που θέλει να κάνει σεξ και δεν μπορεί να σταυρώσει γκόμενα, και αποφασίζει να πάει να πληρώσει γι' αυτό. Τώρα, γιατί παν οι παντρεμένοι, αυτό είναι άλλο θέμα - που και πάλι δεν είμαι σε θέση να κρίνω. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Η ένστασή μου είναι όταν κοπέλες εξαναγκάζονται σε αυτό το επάγγελμα.

Μεγάλη βλακεία αυτών που πήγαν με ιερόδουλη χωρίς προφυλακτικό. Δεν ξέρω πώς να τους χαρακτηρίσω. Όπως λέει και ο Σίλας, "και κασκαντέρ να είσαι, ένα σκουφάκι το βάζεις!".


Εκπαιδευτικό βιντεάκι:3 σχόλια:

 1. Οι άντρες μπορούν να ξεχωρίσουν το σωστό από το λάθος! Απλά σε τέτοιες περιπτώσεις υπερνικά το κάτω κεφάλι!
  Είμαστε φτανοί....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. συμφωνώ με τον φίλτατο HeatJo...

  ότι είμαστεν φτανοί, είμαστεν....
  δαμέ σε σχέση πρέπει να το χρησιμοποιάς, όι να πάεις με πουτάνα...
  αν θέλεις να το νοιώθεις φυσικό, να είσαι προετοιμασμένος να δεχτείς τζαι τες όποιες συνέπειες έρτουν μετά... είτε εν μωρό, είτε εν αρρώσκια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πόσο χαίρομαι που το λέτε εσείς, επειδή αν το έλεα εγώ μπορεί να με έλεγαν και προκατελειμένη.

  Εν πολλά θετικό να ξέρω ότι υπάρχουν λογικοί άνθρωποι εκεί έξω.. και δεν είσαστε πολλοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή