--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Λάρνακα και αλλαγές

Τούντες μέρες δεν ασχολούμε και πολλά με σημαντικά πράγματα.  Εδιάβασά το τούτο όμως και εγύρισε μου.

Ο «Φ» αποκαλύπτει σήμερα δύο επιστολές του Γενικού Εισαγγελέα, Πέτρου Κληρίδη, που δείχνουν όχι μόνο ότι οι κρατικές υπηρεσίες βρήκαν δεκάδες λόγους για να μην προχωρήσει η επένδυση, αλλά και το ότι αυτή σταμάτησε ήδη προ μηνός, με την Έκθεση της Ad Hoc Επιτροπής που την εξέτασε.

Η Ad Hoc Επιτροπή τα βρήκε όλα -μα όλα- αρνητικά. Και ο Έφορος Κρατικών Ενισχύσεων το ίδιο. Ο Γενικός Εισαγγελέας, αρχικά, τα βρήκε όλα «μέλι-γάλα», ήταν μάλιστα έτοιμος να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έστειλε το Υπουργείο Συγκοινωνιών.

Πάντα αρέσκαν μου οι καθαρές δουλειές :P. Κάποιες φορές νιώθω την ανάγκη να βάλω κοριό σε ούλλους για να ξέρω επιτέλους τι γίνεται πίσω από τις πόρτες! :P. [αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν ανήθικο (;). .. που την άλλη αν μπορούσα μπορεί και να το έκανα :P].

Κατά που φαίνεται ναυάγησε αυτή η ευκαιρία για μια τεράστια επένδυση στη Λάρνακα.. κρίμα.Δεν είναι φυσικά η μόνη επένδυση που θα γινόταν στη Λάρνακα, η οποία Λάρνακα άρχισε ήδη να αλλάζει και επιτέλους άρχισε κάποιος να ασχολείται μαζί της.


Τούντες μέρες θα πάω να τσιεκάρω το άλλο άρθρο που διάβασα και να διαπιστώσω την εγκυρότητά του από κοντά!

Προσωπικά εκτιμώ πολύ τις προσπάθειες του Δημάρχου και όπως επίσης τη συνεχή ενημέρωση και την άμεση επικοινωνία που έχει με τον κόσμο (μέσω του facebook). Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να έχει και την υποστήριξη που χρειάζεται για να αναπτυχθεί η Λάρνακα και σιγά σιγά να ενωθεί και με την περιοχή των διυλιστηρίων, Ορόκλινης, Πύλας! Είναι κρίμα το παραλιακό μέτωπο Ορόκλινης - Πύλας να βρίσκεται αποκομμένο από τις Φοινικούδες, ενώ μπορεί να γίνει ένα ενιαίο παραλιακό μέτωπο.

Είδα και τα σχέδια ανάπλασης της Πιαλέ Πασιά, που είναι εντυπωσιακά! Φυσικά σίγουρα μια τέτοια ανάπλαση θα χρειάζεται πολύ χρόνο, αλλά σημασία έχει ότι μπήκε το νερό στο αυλάκι! :)


Επίσης η άμεση ανταπόκριση του δήμου σε θέματα καθαριότητας είναι πολύ θετική αλλαγή!και μια φωτογραφία για το πώς έγινε η παραλία δίπλα από το ψαρολίμανο.. πίσω από τις παγωταρίες! [θα πάω σίγουρα να το διασταυρώσω  :P]

3 σχόλια:

 1. σημείωσε πως αν δεν ήταν τζαι το αεροδρόμιο, δεν θα υπήρχαμε στον χάρτη...

  πολλά ωραία την εκάμαν όπως φαίνεται (ακόμα να το διαπιστώσω), αλλά εχάσαμε τον τόπο για τα απρογραμμάτιστα beach parties μας... :/ :ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εκτές παραλία Ορόκλινης (γαλάζιο κύμα μέχρι χρυσόψαρο) μέτρησα 4 πάρτυς! ;) Παραλίες υπάρχουν!! :)

   Διαγραφή
 2. αντε να βλεπω την Λαρνακα να ξυπνα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή