--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Το ξύλο

Παίκτηκε ξύλο σε πάνελ πρωινής εκπομπής στην Ελλάδα.

Ανταλλάχθηκαν χαρακτηρισμοί και κατηγορίες, ακολούθησε κτύπημα με εφημερίδα και μετά ρίχθηκαν χαστούκια!

Όπως το βλέπω εγώ, οι έμπειροι του παιχνιδιού .. κάναν παιχνίδι!

Πολλά άκυρος ο Κασιδιάρης που έχασε την ψυχραιμία του και εντελώς άκυρος που αντέδρασε με αυτό τον τρόπο.

Την Κανέλη τη συνηθίσαμε να προκαλεί περίτεχνα τον συνομιλητή της και να τον κάνει να χάνει την ψυχραιμία του! Φυσικά αυτό που μένει είναι το πώς αντιδρά κάποιος όταν χάνει την ψυχραιμία του.

Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι τώρα η ΧΑ θα χάσει ποσοστά... αλλά διάβασα ένα σχόλιο κάτω από το βιντεάκι που μου έκανε εντύπωση. Ότι βασικά γι΄αυτό ψηφίσαν ΧΑ, για να φάνε ξύλο οι βουλευτές! Ό,τι να 'ναι! :P.

Δεν σοκαρίστηκα, για την ακρίβεια νομίζω ότι έφτασα σε ένα σημείο (η κατάσταση γενικώς) που δεν νομίζω να σοκαριστώ ξανά! Η παράνοια του κόσμου είναι τόσο απίστευτη, που τα χαστούκια δεν μου κάναν καμία αίσθηση. Πολλοί λένε ότι δεν έπρεπε να κτυπήσει γυναίκα. Εγώ λέω δεν έπρεπε να κτυπήσει κανένα! Τι σημαίνει "γυναίκα" ; Επειδή αν θέλουμε να έχουμε το πρότυπο του άντρα που δεν κτυπά γυναίκες, τότε θα πρέπει να μιλάμε για το πρότυπο της γυναίκας που δεν την κτυπά ο άντρας :P. [ για να υπάρχει σεβασμός πρέπει να υπάρχει προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, δεν είναι κάτι που σου ανήκει δικαιωματικά επειδή γεννήθηκες γυναίκα - παρόλο που κάποιο μπόνους πρέπει να το έχεις με όλα αυτά που περνά μια γυναίκα επειδή γεννήθηκε γυναίκα].

Το άλλο που έθελα να σχολιάσω, πώς πάει να χαστουκίσει έτσι ρε; Τίποτα δεν τους μαθαίνουνε εκεί στη ΧΑ; Αρχίζω να αμφιβάλλω ότι τους εκπαιδεύουνε στο ξύλο, ή κάποιος ετάκκωνε στα μαθήματα!

Ελπίζω να αφήκουν τα καραγκιοζιλίκια και να κάτσουν να συμφωνήσουν ποιοι λαλούν μαλακίες και ποιοι όχι, να κάνουν κυβέρνηση αυτοί που μπορούν να σώζουν την κατάσταση, και οι άλλοι ας φωνάζουν όσο θέλουν - και σε συλλαλητήρια, και στα παράθυρα και στις πλατείες!


Το βιντεάκι με το ξύλο:
Βιντεάκι άλλης περίπτωσης όπου έμπειρος πολιτικός αντιδρά πιο κόσμια (μάθαινε Κασιδιάρη):
Όσο για τις ιδεολογίες και τις "αξίες" που πρεσβεύει κάθε κοπάδι, πάντα έχω στο μυαλό μου μια πρόταση - μακριά πάντα από κοπάδια:

"If you're not a liberal when you're 20, you have no heart. If you're not a conservative when you're 40, you have no head."

2 σχόλια:

  1. ειναι κωμικό να καταδικάζουν τα κόμματα τη βία, που; στην ελλάδα που έχουμε να δουμε "μη βιαιες" μέρες από τον καιρο των ολυμπιακων. δεν πιστευω να λυπηθηκαν πολλοί για τον μπάτσο στην Κανέλλη. κάποτε οι γυναίκες μιλάνε χειρότερα από τους άντρες και είναι δύσκολο να τις κουμαντάρεις. άμα μιλάνε αντρίκια ας τα δέχονται όλα αντρίκια. ισότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έννεν θέμα να κουμαντάρεις οποιαδήποτε :P. Μην ταυτίζεις τον αγενή λόγο με τον αντρίκιο λόγο. Τους βάλανε δίπλα-δίπλα και τον αποκαλεί φασισταριό. Γιατί τον αποκάλεσε έτσι δηλαδή; Έτσι γίνονται οι συζητήσεις; Ο Κασιδιάρης φέρθηκε ηλίθια και έπεσε στην παγίδα! Έστω και κατόπιν εορτής, θα μπορούσε να βγεί και να απολογηθεί δημόσια - αλλά δεν ξέρουν από πολιτική στη ΧΑ, προφανώς.

      Διαγραφή