--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Μια διαφορετική Κυριακή

 Ξύπνημα από τις 6:00 αφού θα πηγαίναμε στο χωριό για το μνημόσυνο της γιαγιάς. Στην εκκλησία φτάσαμε από τους πρώτους (παρόλο που θέλουμε 50 λεπτά να πάμε στο χωριό). Ο παπάς, σαν λειτουργούσε ήρθε να μας χαιρετήσει.. [δεν ξανάγινε :P]. Είδα τον ψάλτη να αγωνιά για την συνέχεια της λειτουργίας, αφού ο ιερέας μας μιλούσε για κανένα 5λεπτο.

Πριν λίγες μέρες πέθανε και η αδελφή της γιαγιάς, έτσι στο χωριό έφτασαν και κάποια δεύτερα ξαδέλφια που δεν γνώριζα μέχρι τώρα. Μας σύστησαν [εμένα και την αδελφή μου] κάπως έτσι: "από εδώ δυο κοπέλες που δεν μπορείτε να παντρευτείτε!". :). Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από τα ξαδέλφια. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ζούμε σε διαφορετικές πόλεις και πρέπει κάποιος να ασχοληθεί για να βρεθούμε. Θα το δοκιμάσω πάντως.

Στην επιστροφή, είδα φωτιά δίπλα από το δρόμο. Σταμάτησα το αυτοκίνητο, πίσω μας σταμάτησε κι άλλο αυτοκίνητο. Ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική. Η φωτιά σε κάτι δευτερόλεπτα εξαπλώθηκε σε μια όμορφη ελιά, όπου την έκαιε κάνοντας ένα τρομακτικό θόρυβο. Στην αρχή οι επιβαίνοντες του άλλου αυτοκινήτου προσπάθησαν να τη σβήσουν με κλαδιά αλλά μόλις εξαπλώθηκε στην ελιά ξέραμε ότι ήταν αδύνατο. Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα τόσο ανύμπορη, αμήχανη. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από το να βλέπω την ελιά να καίγεται.. και να ξέρω ότι αν δεν φτάσει έγκαιρα η πυροσβεστική η φωτιά θα εξαπλωνόταν.Γύρω στο μεσημέρι φτάνω στο σπίτι. Κοιμήθηκα. Έπρεπε να αναπληρώσω ύπνο. Άλλωστε το απόγευμα θα πηγαίναμε  στον Πρωταρά για να ευχηθούμε στην νύφη μας για τα γεννέθλιά της. Ξυπνώ και μαθαίνω ότι γέννησε η ξαδελφη μου. Κοριτσάκι! :). Πηγαίνουμε στην κλινική να τους δούμε. Ή στην κλινική, ή μετά από 2 μήνες στο σπίτι.. καλύτερα στην κλινική.


Μετά την κλινική πάμε Πρωταρά με την τούρτα για έκπληξη. Η έκπληξη πέτυχε, αφού και η νύφη μου ξέχασε ότι ήταν τα γεννέθλιά της :-|.

Συνήθως δεν είναι έτσι οι Κυριακές μου. Ευτυχώς δηλαδή, επειδή δεν θα μπορούσα να το αντέξω αν γινόταν όλο αυτό περισσότερο από μία φορά τον μήνα. Το θετικό είναι ότι δεν είδα καθόλου ειδήσεις από την Παρασκευή. Ηρεμία!

1 σχόλιο:

  1. :)

    Άλλη φορά όταν έρθεις πρωταρά να έρθεις να με βρείς! Θα είμαι εκεί σχεδόν όλο τον αύγουστο (με μικρά διαλείματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή