--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

Μια ιστορία και μια ερώτηση

Μια φορά και ένα καιρό ήταν μια κορού, η Κυπρούλα. Η Κυπρούλα επαντρεύτηκε ένα παιδί ας τον ονομάσουμε Δήμο, κατά πολλούς αχαΐρευτο. Εκτίσαν το σπίτι τους αλλά εκάμαν μια φάουσα δάνεια για να καταφέρουν να το κτίσουν, επειδή ο Δήμος εν ήξερε να κουμαντάρει.
 Επίσης, ο γείτονάς τους έβαλε τα πράματά του μες την αυλή τους τζε εν ετάρασσε. Ο Δήμος επειδή εφοάτουν τον γείτονα, εσυνομιλούσε μαζί του τζαι ψιλοσυμφώνησε να αφήκει τα πράματα του ο γείτος μες την αυλή, αλλά να τα ταράξει λίο ώστε να μεν την πιάνουν ούλλη.
Χωρίζει τον η Κυπρούλα επειδή γνωρίζει κάποιον άλλο που της λαλεί ότι μπορεί να φέρει την αλλαγή, και ότι δεν θα είναι τόσο αχαΐρευτος.
[Τα δάνεια εμείναν της όμως].

Ο επόμενος σύζυγος, ας πούμε Δάνος, εβοήθησε την Κυπρούλα να αποπληρώσει πολλά μεγάλο μέρος του δανείου, τζαι μόλις επαντρευτήκαν εδεκτήκαν την Κυπρούλα σε μια σχολή καράτε [που την αίτηση της την έκαμε ο Δήμος που πριν]. Ο γείτος έρκετε να συζητήσει με τον νέο σύζυγο τζαι δείχνει του τι εσυμφώνησε με τον πρώην. Ο νέος σύζυγος εν θέλει να ασχοληθεί μαζί του, επειδή θεωρεί ότι είναι άδικος κόπος. Ο γείτος στέλνει με τον δικηγόρο του τζίνα που εσυμφώνησε με τον Δήμο. Έκατσε ο Δάνος τζαι εξήγησέ της τι σημαίνει το συμβόλαιο, τζαι η Κυπρούλα εν εδέκτηκε! - τζαι ο γείτος έμεινε όπως ήταν.

Η Κυπρούλα στον δεύτερο της γάμο ένιωθε λίγο καταπιεσμένη. Ο Δάνος ανάγκαζέ την να κάμνει πολλές οικονομίες, ανάγκασε την να συνεισφέρει λίο παραπάνω στο σπίτι τζαι τούτο εν της άρεσκε. Ο κουμπάρος τους ο Αντώνης, είδε την κατάσταση τζαι έριξε της τα. "Αξίζουν σου παραπάνω" ελάλεν της. "Έννεν δίκαιος ο τρόπος που σου συμπεριφέρεται. Ούτε καν ασχολείται να δκιώξει τον γείτο! Εγώ μπορώ να του μιλήσω όμως, είμαστε φίλοι... θα τα καταφέρω!". Η Κυπρούλα επειδή εν λίο φτανή [αποδεδειγμένα] επίστεψε [έθελε τζαι την αυλή της να φυτέψει καμιά τομάτα] τζαι άφηκε τον Δάνο για τον Αντώνη - για μια πιο "δίκαιη ζωή". :P. Ο Αντώνης επειδή έθελε την να είναι ευτυχισμένη, άρκεψε και αγόραζε της πράματα, εδίαν της λεφτά να αγοράζει πράματα... αλλά δεν έκαμε σωστούς υπολογισμούς. Η Κυπρούλα είδε που άλλους γείτονες ότι είχαν προβλήματα και ερώτησε τον αν τζίνοι ήταν εντάξει - και ελάλεν της να μεν φοάται τίποτε! [Εν τω μεταξύ η Κυπρούλα ήταν ένα βήμα πριν την μαύρη ζώνη στο καράτε]. Με τον γείτο επροσπάθησε ο Αντώνης να συνεννοηθεί, αλλά τελικά ο γείτος δεν ήταν τόσο συνεργάσιμος όσο επερίμενε τζαι εν καταλήγαν πούποτε! Άρχισε τότε τζαι ο Αντώνης να συζητά για παραχώρηση μέρους της αυλής και κοινή χρήση του νερού [διάτρησης] με τον γείτο - πέρκι τον καλάρει.
Μια καλή ημέρα, που ήρτεν ο ταχυδρόμος, η Κυπρούλα άνοιξε ένα φάκελο που ελάλε ότι χρωστούν πολλά λεφτά! Έπιασε την ο ταμπλάς. Άσε που ο Αντώνης αμέλησε, εν συνεννοήθηκε καλά με τους κτίστες τζέρω γω, τζαι έππεσε μέρος του τοίχου του σπιθκιού προκαλώντας μεγάλη ζημιά [έθελαν πολλά λεφτά για να τον σάσουν τον τοίχο, αλλά έπρεπε να το σάσουν!]. Φυσικά εν το παραδέκτηκε ποτέ! Ούτε ότι έφταιε για την αύξηση του χρέους, ούτε για το πέσιμο του τοίχου. Η Κυπρούλα άρχισε να μεν τον εμπιστεύκεται, επειδή έκοψε τον πολλές φορές να της λαλεί ψέματα μες τα μούτρα της. Τουλάχιστο οι άλλοι εχώνουνταν τζαι λίο.Εν τω μεταξύ, ο Δήμος [ο πρώτος σύζυγος] έθελε να επαναδιεκδικήσει την Κυπρούλα, τζαι ο Δάνος [ο δεύτερος σύζυγος] το ίδιο. Ο Δάνος έχασε και ένα νεφρό και δεν ήταν τόσο λεβέντης όπως τον επρωτογνώρισε.Ο Δήμος, επροσπάθησε να επηρεάσει την Κυπρούλα, για να του δώκει μια δεύτερη ευκαιρία. Για να το κάμει τούτο ελάλεν της άσχημα πράγματα για τον Αντώνη, πέρκι τον αφήκει. "Εν τον θωρείς τι έκαμε; Εκαταχρέωσε σε, άφηκε και τον τοίχο να πέσει τζαι προσπαθεί να συμφωνήσει τζαι με τον γείτο απαράδεκτα πράγματα! "
Ο Αντώνης μόλις το άκουσε ενευρίασε επειδή τζαι ο Δήμος εν ήταν καλύτερος! Τζαι τζίνος άφηκε της πολλά χρέη! τζαι τζίνος εσυμφώνησε με τον γείτο τα ίδια πράγματα!
Ο Δήμος απάντησε ότι τουλάχιστο άφηκε της το σπίτι, τζαι έγραψε την τζαι στο καράτε για να μπορεί να αντιμετωπίσει τον γείτο!

Η ερώτηση είναι η εξής: Δικαιούται ο Δήμος να κατηγορεί τον Αντώνη στην Κυπρούλα;

Η μέτα-ερώτηση είναι η εξής: Ποια ηλίθια ξαναπαντρεύκεται πρώην της;

5 σχόλια:

 1. Χαχαχα πολλά πετυχημένο. Απαντήσεις όμως δεν έχω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ούτε εγώ έχω απάντηση... γι' αυτό είπα να ρωτήσω :P.
   Για την μέτα-ερώτηση ένα έχω να πω! Ποτέ ξανά με πρώην!!

   Διαγραφή
 2. :P

  Φιλαράκι θα λείψω λίγο καιρό για διακοπές... I will be back... δριμύτερος... και πιο μοχθηρός... :)

  καλό αύγουστο και καλές διακοπές αν θα πας

  (καλές διακοπές και σε σένα Aenima)

  Αν με ρωτάς εμένα, πρέπει να παρατήσει τους άντρες και να πάει Αμστερνταμ για να παντρευτεί την Στέλλα Μακαρία Ευτυχίου (whatever... νομίζω το Μακαρία τουλάχιστον είναι σωστό)... να υιοθετήσουν και κανένα μωρό τζαι κανεί την με τον κάθε αδκειασερόν

  (Που πήγε ο νεφρός του Δάνου? Πως τον έχασε?)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλές διακοπές φιλαράκι μου! Καλή ξεκούραση και θα σε περιμένω να επιστρέψεις ανανεωμένος!!! :)

   Να την λαλείς Μακαρία τζαι κανεί!! :) [εψιλονεκάτωσες τα τζιαμέ]

   xx

   Διαγραφή
 3. αχαχαχα!! αρκησα λλιο να το πιασω η αληθκια αλλα πολλα καλο... η Κυπρουλα απλα να ξυπνησει τζιε να μεν παενει οπου της πεμπουν τζιε να κρινει τζιε να πραττει πριν τον χαττα! τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους σιγα σιγα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή