--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Κάπου πρέπει να πιστέψουμε

Δεν ξέρω πώς πάνε τα πράγματα γενικά, αλλά θα μιλήσω έχοντας υπόψη προσωπικές εμπειρίες, και εμπειρίες διπλανών μου.

Οι άντρες μπορούν να πουν τα πάντα στην αρχή ενός φλερτ. Από τα απλά: "θέλω πολύ να σε δω", "δεν ξαναένιωσα έτσι" μέχρι και τα πιο κουφά όπως: "είσαι η τέλεια γυναίκα". Στην αρχή [εννοώ τις πρώτες 3 φορές] που θα τα ακούσεις τα πιστεύεις [αν είναι καλός ηθοποιός - που οι περισσότεροι το έχουν το ταλέντο της υποκριτικής]. Με το πέρασμα του χρόνου [ένας μήνας, 2 μήνες.. κάπου εκεί] αρχίζεις και βλέπεις τις πραγματικές προθέσεις τους.

[Για να είμαι δίκαιη, πολλές φορές οι ίδιοι νομίζουν ότι έχουν καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία ξεφουσκώνει ο ενθουσιασμός και όλα αλλάζουν.]

Όταν την πάθεις κάποιες φορές, μετά γίνεσαι καχύποπτη. Δεν πιστεύεις κανένα όταν αρχίσει να σου λέει τις γνωστές κουβέντες. Και τότε αρχίζεις να κάνεις κακές επιλογές. Όταν πιστέψεις ότι όλοι είναι μαλάκες/ψεύτες τότε δεν σε ενοχλεί να βγεις με ένα μαλάκα/ψεύτη, και τότε αρχίζεις τις εκπτώσεις.

Το χειρότερο είναι όταν συναντήσεις ένα τεράστιο μαλάκα, από αυτούς που δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να σε φλερτάρουν, και σου λέει ξερά και ωμά ότι θέλει απλώς σεξ, χωρίς δεσμεύσεις κτλ, και ενώ εσύ θέλεις κάτι περισσότερο, το δέχεσαι επειδή "είναι ειλικρινής".

Όταν κάποιος είναι ειλικρινής για την γαουροσύνη του, δεν τον κάνει λιγότερο γάδαρο!

Όταν μια γυναίκα σκέφτεται να αφιερώσει χρόνο και προσπάθεια σε μια σχέση ώστε να εξελιχθεί σε γάμο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πιστεύει ότι όλοι οι άνδρες είναι οι ίδιοι. Αν πιστεύει ότι είναι όλοι το ίδιο  τότε κανένας διαγωνισμός ανάμεσα στα αρσενικά δεν θα έχει νόημα. Πάντα θα κερδίζει ο πιο "δυνατός". [το "δυνατός" μπορεί να σημαίνει "πλούσιος" - εξαρτάται πώς ορίζεται η δύναμη]. Και μια γυναίκα πρέπει να έχει πάντα στο μυαλό της ότι ο μέλλον σύζυγος της θα είναι και ο πατέρας των παιδιών της [τουλάχιστο θα τα μεγαλώσει σαν πατέρας :P].

Έτσι πρέπει [πιστεύω] να έχουμε απαιτήσεις από αυτόν που διεκδικεί μια θέση στη ζωή μας. Ας έχουμε τις απαιτήσεις και ας μην τις πληροί όλες! Αλλά οι απαιτήσεις να είναι εκεί αρχικά ώστε να ανεβεί ο μπήχης και να κερδίσει ο καλύτερος! Και όσοι απέδειξαν ότι δεν έχουν καλές προθέσεις, ή δεν είναι ικανοί να κάνουν πολλά πράγματα, ή ακόμα ότι είναι αναξιόπιστοι - δεν αξίζουν δεύτερη ευκαιρία. Για κανένα απολύτως λόγο! Το μέλλον των παιδιών μας δεν είναι για πειράματα!

Φυσικά αυτή η ανάρτηση δεν έχει να κάνει με άντρες και γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου