--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Διάφορα

Τη σίτιση όλων των άπορων μαθητών που φοιτούν στο δημοτικό, προτίθεται να αναλάβει ο επιχειρηματίας Νίκος Σιακόλας από την 1η Ιανουαρίου και για ένα ολόκληρο χρόνο.

Η είδηση εδώ. 
 
 

Στον αστερισμό του μνημονίου λαλεί ο άλλος. Και τι είναι το μνημόνιο ρε παίκτη; Champions League ; !

Οι παραπάνω μιλούν για επαναδιαπραγμάτευση, ή επαναδιεκδίκηση δικαιωμάτων αφού υπογράψουμε!

Βλέπεις, με αυτή την φρασεολογία σε κάνουν να πιστεύεις ότι η υπογραφή μνημονίου δεν είναι το τέλος! Εγώ πάντως θυμούμαι ότι στην Ελλάδα ήταν πολλά δύσκολο να μην περάσει το δεύτερο μνημόνιο, που ήρθε με επιπρόσθετους όρους. Αν πιστεύεις ότι με τις πρόνοιες αυτού του μνημονίου θα καταφέρουμε να σωθούμε πλανάσε πλάνην οικτρή!

Σε 30 χρόνια θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τον πλούτο σε λίγους, η μεσαία τάξη θα εξαφανιστεί, τα έσοδα από τον φυσικό μας πλούτο δεν θα μπορούμε να  τα αξιοποιήσουμε όπως πρέπει.. κι εμείς θα αφυπηρετάμε και θα μας συντηρούν τα παιδιά μας... η επόμενη γενιά που της φυλάμε τα έσοδα από τον φυσικό μας πλούτο.

Με το ΦΠΑ στα 18% και το 2014 στο 19% θα καλοπεράσουμε. Στην Ελλάδα ήδη αρχίσαν και καταργούν τα λεφτά στο αναμεταξύ τους. Ανταλλάζουν προϊόντα και υπηρεσίες απευθείας! Άρα, δεν πληρώνουν ΦΠΑ στις συναλλαγές τους! Που το ΦΠΑ είναι πολλά παράλογος φόρος όπως και να το σκεφτείς. Ακόμα και οι οθωμανοί τότε, το ένα δέκατο σου επιάναν! Και μην ακούσω το παραμύθι ότι ο φόρος αυτός πληρώνεται από τον καταναλωτή, άρα δεν επηρεάζει τις επιχειρήσεις! Πόσο αφελής μπορεί να είσαι για να ισχυρίζεσαι κάτι τέτοιο σε μια χώρα με πληθυσμό λιγότερο του εκατομμυρίου;;

 Με τον φόρο της ακίνητης περιουσίας θα καλοπεράσουμε επίσης.

Εκατέντησα να βλέπω τηλεόραση και να μουντζώνω συνεχώς. Πολλοί φίλοι μου είπαν να μην παρακολουθώ ειδήσεις. Οι ίδιοι φίλοι δεν ξέρουν τι γίνεται, και σαφώς δεν ξέρουν τι να ψηφίσουν ή πόσο σημαντικές είναι οι επόμενες εκλογές. 
 

1 σχόλιο:

  1. χαιλαιτ η προταση "κι εμείς θα αφυπηρετάμε και θα μας συντηρούν τα παιδιά μας". επειδη θα γελιοποιηθει η τριτη ηλικια τζιε θα δουλευκει ως τα 70 ετσι οπως παμε, θα πιανει ψιχουλα για συνταξη. α τζιε τα παιθκια μας;; Μακαρι να μεν ειναι ανεργοι, να περασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή