--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

Αναδημοσίευση 2


 Πηγή   WAKEUPCyprus 

Το WAKEUPCypurs έχει αντίκτυπο και ακόμη δεν κάναμε τίποτα!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η 'ΕΠΙΣΤΟΛΗ' και το WAKEUPCyprus άρχισε ήδη να δημιουργεί αντιδράσεις σε πολιτικό επίπεδο!

Πληροφοριακά: Η επιστολή στάλθηκε στις 10 Ιανουαρίου και ο πρώτος πολιτικός που μας απάντησε γραπτώς ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Γιαννάκης Ομήρου, ενημερώνοντας μας ότι την έχει παραλάβει, ευχαριστώντας μας.

Παρακολουθώντας κάποιες εξελίξεις στην στάση αλλά και δηλώσεις διαφόρων πολιτικών κατανοούμε σχεδόν απόλυτα ποιοι έχουν διαβάσει την εν λόγω επιστολή και ποια από τα σημεία της υιοθετούνται ή καλύτερα σε ποια σημεία τοποθετούνται δημόσια.

Πιστεύουμε ότι η 'Επιστολή' και η δημοσιότητα που εσείς έχετε δώσει σε αυτήν, αλλά και τα στοιχεία και η αδιάσειστη λογική που παρουσιάζει, μπορεί και πρέπει να έχουν τεράστιο αντίκτυπο. ΔΕΝ είναι όλοι οι βουλευτές 'πιασμένοι'. Πιστεύουμε ότι κάποιοι απλά δεν έχουν τον χρόνο ούτε τις γνώσεις και εμπειρία σε κάποια θέματα έτσι ώστε να μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη και σφαιρική άποψη για το τι ακριβώς επιδιώκει η κατασΤΡΟΙΚΑ και πως. Κάποια ΚΟΜΜΑΤΑ έχουν δώσει 'αυστηρή γραμμή ή κατεύθυνση' και υποχρεώνουν τους βουλευτές τους σε υπερψήφιση του μνημονίου στη βουλή, χωρίς μελέτη των νομοσχεδίων. Εξάλλου εμείς ασχολούμαστε και μελετούμε επί χρόνια τα θέματα αυτά και κατανοούμε ότι δεν είναι δυνατόν όλοι οι βουλευτές να έχουν το ίδιο επίπεδο γνώσεων στο θέμα αυτό (με όλο το σεβασμό προς τους βουλευτές). Εννοείτε βέβαια ότι ανεξαρτήτως γνώσεων και εμπειρίας όλοι είναι υπόλογοι και έχουν ευθύνες και υποχρεώσεις προς τους πολίτες που τους ανέδειξαν στην Βουλή.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ και ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Θα προσπαθήσουμε να απομονώσουμε τις δηλώσεις του κ. Ομήρου στις οποίες συμφωνούμε.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ Προέδρου της Βουλής κ. Γ. Ομήρου
1)«δυστυχώς η αλλαγή του ορισμού των μη εξυπηρετούμενων δανείων φαίνεται να δημιουργεί κεφαλαιακές ανάγκες στα ΣΠΙ μέσα από το διαγνωστικό έλεγχο που γίνεται».
2)«σημαντικό σημείο στο μνημόνιο είναι η μεταφορά της εποπτείας των ΣΠΙ στην Κεντρική τράπεζα και η μελλοντική εξέταση της δημιουργίας νέας δομής. Υποστηρίζουμε τη διατήρηση της Υπηρεσίας, Εποπτείας Συνεργατικών Εταιρειών ως του πρωτοβάθμιου οργάνου εποπτείας».
3)«είναι απαραίτητη η εμπλοκή και του Γενικού Εισαγγελέα ώστε να αποδοθούν ποινικές ευθύνες όπου αυτές υπάρχουν ενώ και ο διορισμός ποινικών ανακριτών τώρα, είναι επιτακτική αναγκαιότητα».

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πρόεδρος της Βουλής έχει μελετήσει αυτά που λέμε, μέσω της 'Επιστολής'.

Στόχος μας η πλήρης ενημέρωση ΟΛΩΝ ανεξαίρετα των βουλευτών. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ομάδα WAKEUPCyprus αντιλαμβάνεται και κατανοεί σε σημαντικό βαθμό αλλά και σφαιρικά τα θέματα τρόικας και μνημονίου αλλά και τους λόγους που βρισκόμαστε σήμερα σαν χώρα προ αυτών των διλημμάτων.

Όλοι ΕΜΕΙΣ, οφείλουμε να προσπαθήσουμε, με κάθε μέσο και οποιοδήποτε προσωπικό κόστος, την πλήρη και σφαιρική ενημέρωση και οργάνωση των Κυπρίων πολιτών έτσι ώστε να αντιδράσουμε ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ. Το μέλλον των παιδιών μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ διαπραγματεύσιμο με την κατασΤΡΟΙΚΑ αλλά και εκ των έσω συνεργατών της. Δυστυχώς, όπως και το 1974, η προδοσία έχει και πρόσωπο και αντιπροσώπους. Αναφερόμαστε σε αυτούς που γνωρίζουν επακριβώς τους λόγους που βρισκόμαστε σαν χώρα σε αυτή την πολύ δύσκολη θέση και έχουν φροντίσει με τις πράξεις τους να φέρουν την χώρα προ αυτών των διλημμάτων. Είναι τα ίδια άτομα που 'αγόρασαν' πολλά ΜΜΕ και αποφάσισαν με συμφωνίες 'υψηλού επιπέδου', να μην βγαίνουν στον αέρα συγκεκριμένα θέματα περί μνημονίου έτσι ώστε να μην γίνει ουσιαστική και επί της ουσίας συζήτηση.

Σε όλους αυτούς έχουμε να πούμε το εξής: Ξεχάσατε να υπολογίσετε, εσείς αλλά και η τρόικα, το μέγεθος της Κύπρου και πόσο εύκολο θα είναι για εμάς, αργά ή γρήγορα, να κάνουμε τον κόσμο να κατανοήσει τι ακριβώς κάνετε και γιατί. Τι ακριβώς θα κάνετε όταν η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ θα ξέρει ποιοι είσαστε και τι κάνατε, χωρίς μάλιστα να αμφιβάλλει; Επανεξετάστε την στάση σας διότι ο Κυπριακός Λαός, όταν αρχίσει να πεινά και να χάνει τα σπίτια του, θα αποκηρύξει τα κόμματα και τον κομματικό φανατισμό που επιβάλλουν, άρα θα γνωρίζει ποιοι είσαστε, πολιτικά και προσωπικά! Αυτό σας το ΥΠΟΣΧΟΜΑΤΕ. Φιλάκια σε όλους σας από το WAKEUPCyprus!

Προς τροϊκανούς και τους χρηματισμένους Κύπριους αντιπροσώπους τους:

“Τα μάτια του μυαλού αρχίζουν να γίνονται οξυδερκέστερα όταν η δύναμη του σώματος αρχίζει να παρακμάζει.” - ΠΛΑΤΩΝΑΣ

Ομάδα WAKEUPCyprus