--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Το απόσπασμα της ημέρας - 3

Σας καλούμε να υπολογίσετε τις διαφορές που υπάρχουν σήμερα στα επιτόκια και άλλες χρεώσεις μεταξύ συνεργατικών και τραπεζών. Υπολογίστε τη διάφορα για 20-30 χρόνια και εύκολα θα καταλάβετε ότι η ιδιοκατοίκηση και η ακίνητη περιουσία θα είναι προνόμιο μόνο των πλουσίων. Σε αυτή την εξίσωση με τις κατασχέσεις υπολογίστε και τα ακόλουθα 5 σημεία:
1.      Οι Τράπεζες θα έχουν το δικαίωμα, την υποχρέωση άλλα και την πρακτική δυνατότητα εκποίησης της περιουσίας και των σπιτιών όλων μας ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 18 ΜΗΝΩΝ αν κάποιος δεν πληρώσει τη δόση του για 90 μέρες!!! (Κυπριακό μνημόνιο σελίδα 3, παράγραφος. 1.11, 1.12). Όταν αρχίσουν να βγαίνουν σπίτια στο σφυρί, εκεί ακριβώς θα καταρρεύσει και ο τομέας των ακινήτων, εφόσον δεν θα υπάρχουν αγοραστές.
2.      Η Ανεργία θα ανέλθει σε πρωτόγνωρα επίπεδα
3.      Οι συντάξεις θα εξαφανιστούν ή θα είναι πλέον ένα μικρό ποσοστό από αυτό που όλοι πιστεύουν ότι θα πάρουν σήμερα
4.      Όλοι οι μισθοί θα μειωθούν πάρα πολύ (υπολογίστε άπλα τι χάνουν τώρα οι κυβερνητικοί και σκεφτείτε τι πρόκειται να πάθουν όταν θα ακολουθήσουν και άλλα μνημόνια)
5.      Θα υπάρχει Φόρος ακίνητης περιουσίας.
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ «ΕΓΚΡΙΤΩΝ» ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ.
Παραπέμπουμε όσους σπεύσουν να μας διαψεύσουν στο ίδιο ακριβώς σενάριο που έλαβε χώρα στην Ιρλανδία με το NATIONWIDE BUILDING SOCIETY (αντίστοιχο του δικού μας Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης) που σήμερα  δεν υπάρχει, εξαιτίας του Ιρλανδικού μνημονίου. Απλή σύγκριση του Ιρλανδικού μνημονίου (Ιρλανδικό μνημόνιο, σελίδα 22, Financial Sector Reforms), με το Κυπριακό οδηγεί σε σχεδόν ταύτισή.  τους με στόχο και των δύο την διάλυση του Συνεργατισμού και τη μετακύλιση των ζημιών από τις τράπεζες σε αυτά (δηλαδή στις καταθέσεις μας). Σας ζητούμε να συγκρίνετε αυτές τις παραγράφους με το Κυπριακό μνημόνιο (Κυπριακό μνημόνιο σελίδα 1, Financial Sector Reform) και να κατανοήστε τις ομοιότητες. Μετά αναζητήστε στο διαδίκτυο πώς δημιουργήθηκε το «IRISH BANK Resolution Corporation» και τι είναι αυτό! Οι ομοιότητες είναι ξεκάθαρες, όσο και σε τι αυτές αποσκοπούν. Στο διαδίκτυο υπάρχουν αναλύσεις όπως αυτή του UCD School of Economics - University College Dublin η οποία μπορεί να αποβεί χρήσιμο εργαλείο για να αντιληφθεί κανείς σε ποια κατάσταση θα περιέλθουμε όσον αφορά στο τομέα του Συνεργατισμού και των ΑΚΙΝΗΤΩΝ.
           
4.ΙΔΙΩΤΕΣ: Οι ιδιώτες πιστωτές του δημοσίου θα απορροφήσουν τη ζημιά αναλογικά του κουρέματος και για το υπόλοιπο, που το δημόσιο θα συνεχίσει να τους οφείλει, θα πάρουν ΟΜΟΛΟΓΑ, δηλαδή 'ΑΕΡΑ', διότι αυτά δε θα έχουν καμιά άξια για πάρα πολλά χρονιά σ’ ένα καταχρεωμένο κράτος. Αυτή η εξέλιξη θα κλείσει πολλές εταιρείες, πιθανότατα και μεγάλες του κατασκευαστικού τομέα. Έτσι θα καταστρέψουμε και τη δυνατότητα της κυπριακής οικονομίας να ανασάνει αναπτυξιακά κτίζοντας δρόμους, νοσοκομεία κτλ.
 
 
 to be continued ...Σε περίπτωση που θέλεις να δεις το πρωτότυπο της επιστολής, μπορείς να πάεις δαμέ. Στο πρωτότυπο γράφει και ποιος συνέταξε την επιστολή, και σε ποιους κοινοποιήθηκε. Υπάρχει διαφάνεια!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου