--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Καλημέρα :)

Κάποιος να στείλει καμιά επιστολή στον άνθρωπο, να τον επιβεβαιώσει ότι όλα πάνε σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο. Ανησυχεί άδικα και χάνει τον ύπνο του! 


Αρχικό Άρθρο

Ο Γεργκ Άσμουσεν, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), δήλωσε την Κυριακή ότι ελπίζει η συμφωνία για τον δανεισμό της Κύπρου, που θα συμπεριλαμβάνει εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις, να επιτευχθεί έως τα τέλη του Μαρτίου, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των προεδρικών εκλογών, ο πρώτος γύρος των οποίων διεξήχθη χθες.

Ο Άσμουσεν είπε ότι η ΕΚΤ είναι ουδέτερη σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών.

"Όμως χρειαζόμαστε κάποιον με τον οποίο να μπορούμε να συνομιλήσουμε εκεί, ώστε να διαπραγματευθούμε ένα πρόγραμμα (δημοσιονομικής) προσαρμογής μαζί του", είπε ο Άσμουσεν.

"Για να εγγυηθούμε τη βιωσιμότητα του χρέους, θα χρειαστούμε να δούμε, για παράδειγμα, εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις. Ο προηγούμενος Πρόεδρος το απέρριπτε αυτό", ανέφερε.

"Τώρα θα πρέπει να εξετάσουμε και να δούμε εάν μπορούμε να διαπραγματευτούμε ένα πρόγραμμα ως τα τέλη του Μαρτίου", συνέχισε ο Άσμουσεν.3 σχόλια:

 1. ουφφου. περκι εν δωκουν με τα μουτρα μεσα τζιε κρατησουν καμια πισινη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εν τούτη η κρυφή ελπίδα που "μας" έφαε ούλλους. 319296 ψηφοφόροι εψήφισαν μνημονιακούς (δηλαδή υποψηφίους που υποστηρίζουν ότι το μνημόνιο είναι η μόνη διέξοδος). Ντάξει, συνοδεύκουν τα με κάτι μαγιονέζες πουπάνω, ο ένας εννά φέρει την ανάπτυξη μέσα που το μνημόνιο (σαν να τζαι είμαστε βλάκες τζαι έν θωρούμε τι γίνεται σε Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλλία, Ισπανία ...εμ..τώρα που το ξανασκέφτομαι..scratch that), ο άλλος εννά επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο (με τον Βασιλείου λαλεί - τη στιγμή που ο Βασιλείου ο ίδιος είπε ότι το μνημόνιο δεν είναι διαπραγματεύσιμο) τζαι έχει λύσεις - παρόλο που το κόμμα που του λαλεί τι να κάμει (εεε...σόρρυ, που τον υποστηρίζει έθελα να πω) ήταν στην εξουσία τόσο καιρό και δεν κατάφερε να μας βγάλει από τη δινή θέση που μας έφερε.

   Ο μοναδικός που επροσπάθαν να βρει εναλλακτικές (ο Γιώργος Λιλλήκας) βαλόταν από παντού κατά την προεκλογική - επεριπαίζαν τον "για τα γκάζια" επειδή πολύ απλά τζίνοι που περιπαίζαν-περιπαίζουν εν εκάτσαν μισή ώρα να ενημερωθούν για το τι γίνεται τζαι επιστεύκαν ότι είναι "νωρίς για να φκάλουμε λεφτά από το αέριο" (174 εκατομύρια σε 1 εβδομάδα πότε εξανάφκαλε το κράτος;) αγνοώντας πλήρως ότι υπήρξε αυτόκλητο ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές για το αέριο - και ότι το πετρέλαιο που σκοπεύει να φκάλει η Τοτάλ σε τρία χρόνια θα πουλιέται μόλις βγαίνει - επειδή δεν χρειάζεται επεξεργασία! Έτσι, θα μπορούσαμε χρησιμοποιώντας αυτή την προοπτική να κινηθούμε διαφορετικά. (χρειαζόμαστε επενδυτές για τη μονάδα υγροποίησης - έργο το οποίο θα ανοίξει δουλειές κοκ). Άσε που ο μόνος που μίλησε για διαφορετική διάσωση των τραπεζών χωρίς να επωμιστεί όλο το βάρος ο λαός (με τη δημιουργία κακιάς τράπεζας, με αλλαγές στα επιτόκια, με επέκταση δανείων για να χαμηλώσει η δόση, για προστασία της πρώτης κατοικίας) ήταν ο Λιλλήκας - αλλά ποιος άκουγε και δεν σκεφτόταν "ο δικός μου εν καλύτερος, θα έρθουν καλύτερες μέρες αν φκει ο δικός μου. Όλοι το ίδιο είναι. Ο δικός μου όμως εν πιο συμπαθητικός, εν πιο σωστός. Τούτος εν λαϊκιστής! Μιλά για λύσεις που σίγουρα δεν είναι εφικτές, επειδή αν ήταν εφικτές θα τις έλεγε ο δικός μου πρώτα". Αμ δε; Το μόνο που μας σώζει είναι να προσπαθήσει η Ρωσία να επέμβει με κάποιο τρόπο επειδή θίγονται τα συμφέροντα της.
   Ποια συμφέροντα;
   Γουέλ, η Ρωσία προμηθεύει την Ευρώπη με φυσικό αέριο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Γερμανία κλείνει τα πυρηνικά εργοστάσια παραγωγής ρεύματος - μέχρι το 2020 νομίζω θα τα έχει κλείσει όλα - θα στραφεί προς το φυσικό αέριο. Αν η ευρώπη έχει δικό της φθηνότερο αέριο (αφού στο κείμενο που δώθηκε για "μνημόνιο" υπάρχει η παράγραφος που λέει ότι η ΚΔ θα σμβουλεύεται την τρόικα για κάθε απόφαση για το ΦΑ) τότε θα χάσει η Ρωσία. Τζαι αν επέμβει η Ρωσία, εγώ λαλώ σου οι δικοί μας εννά κάμνουν παναΰρκα ότι τζαι καλά έχουν τζαι διπλωματικές ικανότητες - τζαι γνωριμίες!! (ακούσαμε το τζαι τούτο - ότι οι χώρες γίνονται πιο φιλικές όταν έχουν φιλικές σχέσεις οι αρχηγοί τους).

   Επέλλανα σε πάλε :). Σόρρυ α! Απλά τζίνο το "πέρκι" που έγραψες άναψε τα λαμπάκια μου!!

   Διαγραφή
  2. ναι ξερω το, ακουστηκα λλιο σαν θεουσα κτλ αλλα αμα φοασαι οτι ο οδηγος του αυτοκινητου εννα σε πουκουππισει τι μπορεις να καμεις;
   Α) να πεταχτεις στο τιμονι;
   Β) να τον κουντησεις εξω που το αυτοκινητο τζιε να μεν οδηγα κανενας
   Γ) να πεταχτεις εσυ εξω που το αυτοκινητο

   Διαγραφή