--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Όσο ο κόσμος δεν βγαίνει στους δρόμους κανένας δεν θα τους πάρει και κανένας δεν θα τους σηκώσει. Τα εκβιαστικά διλήμματα ο κυπριακός λαός τα ζει συνεχώς. Δεξιά ή Αριστερά; Και όπως μου είπε πρόσφατα ένας (πρόσφατος) φίλος, στην Κύπρο δεν έχουμε δεξιούς και αριστερούς, αλλά αντι-δεξιούς και αντι-αριστερούς. Γίνονται διαμαρτυρίες ακομμάτιστων ατόμων και εμφανίζονται 200-300 άτομα. Φκάλει ανακοίνωση συγκεκριμένο κόμμα και εμφανίζονται χιλιάδες. Αποτέλεσμα: ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται στους δρόμους, επειδή τη διαμαρτυρία εκοτσσιάνιασε τη συγκεκριμένο κόμμα. Διαίρει και βασίλευε!
Το τραγικό είναι ότι πετυγχαίνει κάθε φορά.
Γίνεται προσπάθεια από απλούς ακομμάτιστους πολίτες να αυτοοργανωθούν και το μόνο που έλειψε να τους πουν είναι ότι φορούν λάθος χρώμα παπουτσιών!

"Είμαι καχύποπτος."


Δεν είσαι καχύποπτος, είσαι μαλάκας!

Εγώ δεν είμαι οικονομολόγος και άρχισα να ψάχνω από δω και από κει. Ρωτώντας πας στην πόλη άλλωστε. Προσπάθησα αυτά που μάθαινα να τα μοιραστώ και με άλλο κόσμο. *χ/ τους!

Όταν απεγνωσμένα ζητούσα να μου εξηγήσει κάποιος προς τι η αδιαφορία για να καταλάβω πώς το σκέφτονταν, ξέσπασε ένας αχρείαστος "καυγάς" που έγινε και θέμα!

Ειρωνικά σχόλια, άλλα γεμάτα χολή, άλλα σε φάση αυτοάμυνας αλά επίθεση κ.α.

Όταν έγινε κάλεσμα για συνάντηση των μπλόγκερς για αυτοοργάνωση, εμφανιστήκαμε 4 άτομα.

Αυτοί είμαστε.

Οι καχύποπτοι πολίτες, που δεν δεχόμαστε από κανέναν να ασχοληθεί ζεστά με ένα θέμα. Συνέχεια ψάχνουμε αλλότρια κίνητρα!

και την ώρα της ψήφου, είτε δεν εμφανιζόμαστε, είτε πίσω από την κουρτίνα ψηφίζουμε αυτόν που ζει στην καρδιά μας, επειδή ο άλλος εν κακός και οποιοσδήποτε καινούριος είναι ανυπόθετος!

Βλέποντας τον δίχρονο αδελφότεκνο μου να διεκδικεί με πείσμα οτιδήποτε τον κάνει χαρούμενο, είτε είναι μια βόλτα, είτε να παίξεις μαζί του - σκέφτομαι ότι δεν γεννιόμαστε έτσι αποβλακωμένοι. Μας κάνουν αποβλακωμένους! Μας μαθαίνουν τα σωστά τους και τα λάθη τους, μας μαθαίνουν ποιους να αγαπούμε και ποιους να μισούμε.. και γινόμαστε αξιολύπητοι ενήλικες.

Δεν είναι ότι δεν μπορούμε να σκεφτούμε. Είναι ότι δεν μπορούμε να νιώσουμε. Το μόνο αίσθημα που μπορούμε να νιώσουμε είναι ο φόβος - και πάνω σε αυτό βασίζονται.

Τα βίντεο που ακολουθούν τα έβαλα πολλές φορές. Αποσπάσματα από ταινίες είναι, μη φοβάστε - αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα ... ή ίσως συμβαίνουν;2 σχόλια:

 1. Georgia,

  πολλά καλά τα λαλείς.

  εγώ γυρεύκω να έβρω τους Αγανακτισμένους. Που επήαν τωρά;

  Ενεν μόνο οι διαδηλώσεις όμως. Πρέπει να αναλάβουμε δράση. Νομική: Μπορούμε να προσβάλλουμε αποφάσεις; Ενοχλητική: Να μεν αφήκουμεν τους βουλευτές τζιαι τον εισαγγελέα να ησυχάσουν αν δεν μας ακούσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεσποσύνη σίγουρα δεν είναι μόνο οι διαδηλώσεις, και έχουμε αναλάβει δράση ήδη. Είναι σημαντικό να οργανωθούμε και ο καθένας να προσφέρει όπως μπορεί σε αυτή την προσπάθεια.

   Τι εννοείς ψάχνεις τους αγανακτισμένους;

   Αν έχεις facebook μπορείς να ενημερώνεσαι από
   εδώ για διαμαρτυρίες αλλά και για άλλα σχετικά με το μνημόνιο και το πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από την τρόικα - με ποιες επιπτώσεις.

   Διαγραφή