--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Διάφορα

Ο πρόεδρος πήγε στις ΗΠΑ να δει τον Ομπάμα. Θετικότατο το ότι συνοδευόταν από τη σύζυγο του. Σπάνια τον βλέπουμε με την γυναίκα του και αυτό είναι μόνο αρνητικό κατ' εμένα. ( Όσο θυμούμαι στην προεκλογική του που είπε ότι "και οι γυναίκες σκέφτονται" εκνευρίζουμαι μόνη μου. ). Τώρα με τι συμφωνίες θα έρθει πίσω από τις ΗΠΑ, ο θεός τζαι η ψυσσιή του..

Ένιγουέι, ο Κιττής πήγε στα κρατητήρια, κάθεται με τους αστυνομικούς στα γραφεία και βλέπει τηλεόραση... λένε οι άλλοι κρατούμενοι που φωνάζουν για άνιση μεταχείριση.
Οι εφημερίδες έγραψαν για χειροπέδες... αλλά τόσες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από τη σύλληψη και χειροπέδες δεν είδαμε...

Κάποιοι προσπαθούν να αποδώσουν αλλότρια κίνητρα στον Χάσικο που υποκίνησε την όλη ιστορία. Έτερον εκάτερον αγαπητοί. Εάν κάποιος έκανε κάτι παράνομο και υπάρχουν αποδείξεις για αυτό που έκανε, δεν θα αθωωθεί επειδή ο κατήγορος έκανε χειρότερα ή το κάνει για άλλους λόγους πέραν από το αίσθημα δικαίου.

Θα ήμουν υπερβολικά αισιόδοξη να έλεγα να πάρουν σειρά όλοι σιγά σιγά ε; ...Άλλωστε αυτά τα μπαμ που γίνονται κατά καιρούς πάντα επισκιάζουν κάτι πιο σημαντικό για να μας αποπροσανατολίζουν.


Άσχετο, αλλά ήξερες ότι κυπριακή εταιρεία εξάγει παγωτό στην Κίνα (!) επειδή έκοψε το ο νους τους και έκαμαν παγωτό χωρίς λακτόζη; Αλήθεια σου λέω! Για τούτες τις ειδήσεις θα έπρεπε να έχει ειδικό ένθετο σε εφημερίδες και εκπομπές! Μόνο έτσι θα καταλάβουμε επιτέλους ότι εν είμαστε μια μικρή κουκκίδα στη μεσόγειο θάλασσα, αλλά είμαστε άνθρωποι όπως όλοι οι άλλοι, με δυνατότητες και προοπτικές! Το ότι είμαστε "μικροί" [στους αριθμούς εννοώ] θα έπρεπε να μας δίνει περισσότερο κίνητρο για να προτοτυπούμε και να ξεχωρίζουμε.


Επειδή όπως είπαμε αρέσκουν μου οι αντίστροφες μετρήσεις και γενικά να περιμένω για κάτι.. .τωρά περιμένω τη συνέχεια αυτού το άρθρου.  Ελπίζω η συνέχεια να φανεί αντάξια του προλόγου (όι όπως τον άλλο που μας είχε 77 μέρες να σκεφτούμαστε διάφορα τζαι στο τέλος είπε μας να πάμε να παίξουμε :P.).

Ακόμα κάτι και κλείνω. Μια φορά εμιλούσα με μια φίλη που ήθελε να χάσει κιλά αλλα "δεν ήξερε τι να κάνει". Της είπα ότι ακολουθώντας τα αποτελέσματα της ανάλυσης που έκανα για τροφική δυσανεξεία έχασα σε 2 εβδομάδες 4 κιλά, ακριβώς εκεί που ήταν περιττά. Θέλοντας να εκφράσει τη δυσπιστία της για την εγκυρότητα της εξέτασης, γυρίζει και λαλεί μου: "ε άμα κόψεις το ψωμί τζαι τα τυριά σίγουρα εννά χάσεις κιλά!" (άσχετο, εν έκοψα το ψωμί αλλά τη μαγιά). Τζαι που τότε εδημιουργήθηκε μου μια απορία. Αφού ξέρουμε τι ΠΡΕΠΕΙ να κάμουμε για να επιτύχουμε κάτι που ΘΕΛΟΥΜΕ, γιατί εν το κάμνουμε;;; Εν μια ερώτηση που κάμνω συνέχεια στον εαυτό μου, όταν τον πιάνω να ποσκολιέται (καλή ώρα τωρά) ενώ θα έπρεπε να δουλεύω πάνω στα μεγάλα όνειρα μου... άτε πάω να δουλέψω λίο...


3 σχόλια:

  1. Γεια σου Γεωργία, πιστεύω πως τα σκάνδαλα θ αρχίσουν να φυτρώνουν σαν μανιτάρια τον τελευταίο καιρό. Αυτό με την εξαγωγή συμφωνώ. Ο μικρός αριθμός κατοίκων δεν πρέπει να περιορίζει ούτε να δημιουργεί συμπλέγματα κατωτερότητας. Υπάρχουν πολλά μικρά κράτη που έχουν γίνει παράδειγμα για τους υπόλοιπους όσον αφορά την οικονομία αλλά και τον τρόπο ζωής. Στο τέλος, όντως αφού ήξερε τον τρόπο γιατί δεν τον έβαλε σε εφαρμογή; Ίσως όλοι μας θα πρέπει μερικές φορές να αφήνουμε τις θεωρίες κατά μέρος και να προβαίνουμε απ ευθείας σε πράξεις, Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή σου μέρα :). Χαίρομαι που συμφωνούμε. Αυτό είναι και ένα άλλο σημείο που με ξενίζει. Σχεδόν όλοι συμφωνούμε σε κάποια πράγματα - κοινής λογικής, αλλά στο τέλος θριαμβεύει η παράνοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή