--

You gotta stand for something or you'll fall for anything.

Ετικέτες

Αγάπη (11) Αθλητισμός (4) Αλήθεια (1) Αναδημοσίευση (15) Ανθρώπινα Δικαιώματα (1) ΑΟΖ (16) Άραγε τι να κάνεις (2) Αστρονομία (8) Άσχετα (33) Βία (1) Βιβλίο (1) Γιατί πρέπει να νιώθω τυχερή (11) Διαπιστώσεις (6) Διάφορα (8) Διεθνή (2) Δουλειά (14) Ειρωνία (4) Είχα κι άλλα να πω (4) Εκλογές 2013 (15) Ελλάδα (28) Εμπνεύσεις (48) Ενδιαφέρον (6) Ενευρίασα (5) Ενημέρωση (27) Επαίκτηκα (2) επανεκκίνηση (1) Επιστήμη (4) Έρωτας (12) Ευτυχία (1) Ευχαριστώ (1) Θεωρίες (6) Καλή Διάθεση (27) Κοινωνία (57) Κόσμος (8) Κρίμα (2) Κύπρος (152) Λάρνακα (17) Λιαντίνης (2) Λουθείτε τα (4) Μεταναστευτική πολιτική (1) Μουσική (102) Νίκος Λυγερός (20) Ό (12) Οικονομία (24) Όνειρο (7) Παθήματα-Μαθήματα (1) Παράπονα (12) Πελλαμός (1) Περιβάλλον (3) Πολιτική (40) Προβληματισμός (89) Προδοσία (3) Σκέψεις (62) Συγχαρητήρια (7) Συμβουλές (4) Συμπαράσταση (11) Συνέπεια (1) τι να 'ναι (12) Το απόσπασμα της ημέρας (4) Τύχη (2) Υγεία (6) Υπενθυμίσεις (1) Υπερβολές (6) Υποκρισία (1) Φιλία (2) Φιλοσοφία (18) Φλερτ (1) Φυσικό Αέριο (1) Χάζι (28) Χαλαρά (5) χαχα (4) Ψέμματα (1) Ψυχαγωγία (2) I am so excited (5) Mr. Freeman (1) No further comment (1) No mood for comments (2) Note to self (1) Posts of silence (2) wtf (37)

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Διάφορα


Χωρίς πολλά λόγια, για να μεν έσσιει spoilers, ψες είδα τούτη την ταινία! Άρεσε μου πολλά.

 
Τώρα σε όλο τον κόσμο τα ΜΜΕ ασχολούνται με την ΧΑ. 
Λίγο αργά δεν βρήκαν να ασχοληθούν; Προφανώς πολλούς τους βόλευε που η ΧΑ μπήκε στη βουλή. Ήταν μια ελπίδα για τους απελπισμένους και θυμωμένους που δεν μπορούσαν να εμπιστευτούν τον Τσίπρα - λόγω  εθνικού φρονήματος. Έτσι λιγότεροι ένιωθαν ότι δεν υπάρχει κανείς να καθαρίσει γι' αυτούς και περισσότεροι έμεναν στον καναπέ περιμένοντας.

Τώρα θα μου πεις να μην είμαι αχάριστη (;) .. κάλλιο αργά παρά ποτέ. 
Δεν νιώθω καλά με τις εξελίξεις και τις διαστάσεις που παίρνει το όλο θέμα. Πρώτον έχω αηδιάσει με τους ανθρώπους - αυτούς που τάχα δεν είναι φασίστες, αλλά αντί. Μισάνε μόνο φασίστες αυτοί, όχι τους άλλους ανθρώπους. ( και στη ΧΑ μόνο κάποιους μισάνε... τους άλλους όχι μόνο τους αγαπάνε αλλά τους φροντίζουνε κιόλας).

Αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι οι επικεφαλίδες που διαβάζω σε διάφορα άρθρα.. για ανατριχιαστικούς [τηλεφωνικούς] διαλόγους κτλ.. Προφανώς τα τηλεφωνήματα των μελών της ΧΑ παρακολουθούνταν και ηχογραφούνταν. Για τρομοκράτες τους μπαγλαρώσανε.. λογικό θα πει κάποιος... Τώρα εγώ κάνω κάποιους λογικούς συνειρμούς. 

Γιατί στις συνομιλίες τους τα μέλη της ΧΑ φαίνονται εντελώς αχάπαροι και άνεννοιας; ... και αν αυτοί είναι ανατριχιαστικοί διάλογοι αναρωτιέμαι πώς θα χαρακτήριζαν τις φραστικές επιθέσεις που γίνονται καθημερινά από διάφορους στα μπλογκς, στο τουίτερ και στο facebook [ και για λιγότερο σοβαρούς λόγους].

Αφού προφανώς τα έχουν όλα ηχογραφημένα... τι είπαν με τον δολοφόνο πριν τη δολοφονία; 

Αποδείξεις που μπορούν να σταθούν σε δικαστήριο έχουν ή θα καταλήξουν να τους ηρωοποιήσουν; Αν πάνε σε εκλογές χωρίς τη ΧΑ .. ποιος άραγε θα κερδίσει από αυτό; 

Βλέπω ότι ξύπνησε για τα καλά ο φασισμός μέσα μας. Μια κατάντια που είναι ακόλουθο της οικονομικής εξαθλίωσης και όπου να 'σαι θα είναι και εδώ, πιο κοντά μας. Η αξαθλίωση μας οδηγά στα άκρα... είτε από την μια πλευρά είτε από την άλλη.


Τώρα στην Κύπρο αρχίσαμε να ασχολούμαστε με τα αποτελέσματα της γεώτρησης στο τεμάχιο 12. Κάποιος να τους πει τους υπέροχους δημοσιογράφους μας ότι η Αφροδίτη είναι από τα λιγότερο πλούσια κοιτάσματα της κυπριακής ΑΟΖ. Απλά για να αποφεύγουν φράσεις  όπως "απογοητευτικά τα αποτελέσματα" και να πιέζουν για τερματικό υγροποίησης. Όσο καθυστερούμε για το τερματικό, ανοίγουμε τον τάφο μας.

Η μάνα μου σχολίασε για τη σύλληψη του Κιττή και του Μιχαηλίδη, ότι νιώθει την ικανοποίηση ότι ακόμα και εάν δεν καταδικαστούν, έχουν ρεζιλευτεί και δεν θα ξαναεμφανιστούν .... ! Μετά της θύμησα τον κ. Σαρρή ο οποίος (αλήθεια ψέμματα δεν ξέρω και σίγουρα, δεν ήμουν μπροστά - δεν το διέψευσε και κανένας όμως) "υπέπεσε σε ερωτικό αδίκημα με ανήλικο ... στα κατεχόμενα" . Ας πούμε, πόσο πιο  ρεζίλι μπορεί να γίνει από αυτό; Και με ανήλικο και στα κατεχόμενα!  Και μετά πήγε στη Λαϊκή, και μετά έγινε ξανά υπουργός... με τη γνωστή του δράση και συνεισφορά στο πρώτο eurogroup. Αλήθεια τώρα τι κάνει;
 1 σχόλιο:

  1. Φασίστες τζιαι (αντί)????? φασίστες.
    Γεωργία μου είπες πολλά μεγάλες κουβέντες, μεγάλες αλήθειες, λυπηρές αλήθειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή